این رسانه اضافه کرد: در اوایل دهه ۱۹۹۰، نمایندگیهای دو جانبه تایپه- تلویو تأسیس شدند و روابط اقتصادی، فناوری و فرهنگی آنها آغاز شد و این روابط به سرعت رشد کرد. روابط تایپه و پکن نیز در دوران ریاستجمهوری ما یینگجئو بهبود یافت. افزایش تنشها در تنگه تایوان و رقابت میان چین و آمریکا، روابط اسرائیل و تایوان را پیچیده کرده است اما در عین حال فرصتهایی برای همکاری در زمینههایی مانند موضوعات دفاعی ایجاد شده است.
رسانه تحلیلی دیپلمات با اشاره به این واکنش شرکت تایوانی به بررسی روابط این جزیره با تل آویو پرداخت، این گزارش بر اساس مصاحبهای از مور سوبول، استادیار دپارتمان دیپلماسی و روابط بینالملل در دانشگاه تامکانگ تایوان تنظیم شده است.
این رسانه با تشریح این که در برابر چالشهای نظم بینالمللی لیبرال، تایپه و تلآویو بر اساس منافع ملی و ملاحظات عملی خود عمل میکنند، نوشت: هر دو با چالشهای امنیتی مواجه و به شدت به حمایت سیاسی و امنیتی آمریکا وابسته هستند. به همین دلیل، هدف اصلی آنها تقویت جایگاه داخلی و خارجی خود است.
روابط تل آویو و تایوان در سایه رقابت ژئوپلیتیکی آمریکا و چین
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، هسو چینگکوانگ بنیانگذار و رئیس شرکت گولد آپولو پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر نقش این شرکت در انفجار در لبنان اعلام کرد پیجرهای استفادهشده در این حملات که به شهادت ۱۱تن و زخمیشدن حدود چهار هزار نفر دیگر انجامید، ساخت تایوان نیست و شرکت اروپایی بیایسی (BAC) با استفاده از حق برند شرکت گولد آپولو پیجرهای مدل «AR-۹۲۴» را ساخته است.
دیپلمات نوشت: در این میان، تایوان و اسرائیل از اقتصادهای پیشرفته و صادراتمحور برخوردارند. تایوان در مهندسی و تولید، و اسرائیل در نوآوری و کارآفرینی فعالیت قابل توجه داشته اند. یکی از اهداف مهم این دو، شناسایی حوزههای همکاری در سیاستهایی مانند کشاورزی، بهداشت و امنیت سایبری است.
وزیر بهداشت لبنان در آخرین بروزرسانی آمار کشته ها زخمی های این حادثه، از شهادت ۱۱ نفر و زخمی شدن حدود چهارهزار نفر در انفجار دستگاههای پیجر در این کشور خبر داد.