نصب دوربین مدار بسته با مشاوره رایگان و قیمت مناسب | binacctv

بعد از انجام سیم کشی نوبت به اتصال کانکتور ها به دوربین و DVR رسیده است. برای اتصال کابل کواکسیال به دوربین و DVR نیاز به کانکتور های BNC نیاز خواهید داشت. اتصال کانکتور BNC به دوربین و DVR کار سختی نیست و می توانید با اندکی چرخش آن را در جای خود سفت کنید (معمولا” بر روی DVR کانال هایی که باید BNC به آن نصب شود با CH1 ، CH2 و… مشخص می شوند. در سیم کشی حد المقدور طوری کار کنید که طول سیم ها به کمترین مقدار ممکن برسد. توجه داشته باشید که با افزایش طول سیم متصل شده به دوربین ها کیفیت تصاویر دریافتی کاهش خواهد یافت. دوربین ها باید به شکلی نصب شوند که بتوانند به طور کامل کارخانه یا محیط صنعتی را پوشش دهند.

سیم کشی دوربین

مزیت استفاده از دوربین مداربسته در یک کارخانه این است که باعث بالا رفتن امنیت می شود چون از دزدی های داخلی و خارجی جلوگیری می کند و امکان رصد مناسب را فراهم می کند. از دیگر مزیت های وجود دوربین مداربسته در کارخانه این است که باعث بالا رفتن بازدهی کار می شود، باعث مدیریت بهتر کارخانه می شود و می توان با آن به نقاط و مکان های حساس و مهم مانند انبار، محل تجهیزات و دفتر مدیر نظارت کرد. قبل از نصب دوربین مداربسته، از سلامت تمام تجهیزات از جمله کابل‌ها و فیش‌ها، دستگاه DVR، دوربین های مدار بسته، مانیتور یا تلویزیون اطمینان حاصل کنید. در صورتی که دادخواست مربوط به وظایف تحقیقات پلیس، ارائه شده باشد، امکان استفاده از تصاویر دوربین مدار بسته وجود دارد. باید در نظر داشت که توجه به قوانین نصب دوربین مدار بسته ضروری شناخته می شود‌. دوربین های مدار بسته نباید اشخاص را به صورت‌ مستقل بررسی کنند، بلکه برای حفاظت از اماکن نصب می شود.

http://dekorasiyon.irدر ادامه این مقاله بیشتر به انتخاب دوربین مطلوب و نصب آن خواهیم پرداخت همچنین با شرکت در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته میتوانید بصورت تخصصی و حرفه ای این حرفه را یاد بگیرید. حضور کارشناس در محل و بازدید از آنجا کمک می کند تا بتواند براوردی از تعداد دوربین و تجهیزات مورد نیاز انجام دهد. همچنین با توجه به مکان هایی که کارفرما مدنظر دارد طرح اولیه ای برای پروژه ارائه گردد. در صورتی که این فرایند توسط افراد مبتدی و غیر حرفه ای انجام شود کارفرما متحمل هزینه های بیشتری می شود. زیرا انتخاب بهترین مسیر برای کابل کشی و قرارگیری دستگاه، حتی نوع سیستم مداربسته منتخب بسیار مهم هستند.

  • در انتخاب هر کدام از گزینه های موجود مزایا و معایبی وجود دارد.
  • با این حال، با خواندن باقی این مطالب، به احتمال زیاد، قادر خواهید بود در کوتاه ترین زمان و به درست ترین شکل ممکن، دوربین های مدار بسته خود را نصب کنید.
  • این دوربین ها برای پروژه هایی که باید در آنها از تعداد بالایی دوربین استفاده شود؛ مثل سازمان ها، ادارجات دولتی و مراکز خرید، گزینه بهتری نسبت به دوربین های آنالوگ هستند.
  • سیستم های مداربسته علاوه بر کابل کشی برای ارسال اطلاعات و تصاویر نیاز به کابل کشی برای انتقال برق نیز دارند.

خوشبختانه امروز دوربین های مداربسته بسیار خوبی وجود دارند که می توانند به خوبی در شب عمل کنند و تصاویر مناسبی را بگیرند. دستگاه گیرنده یا دی وی آر از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای نصب دوربین مداربسته در کارخانجات است. این دستگاه گیرنده سپس به یک پردازشگر متصل می شود و تصویر شما را روی آن پخش می کند. پس به یک پردازشگر نیز نیاز دارید تا بتوانید از طریق آن به خوبی به رصد کردن تصاویر دوربین های مداربسته موجود بپردازید. دستگاه گیرنده خود در مدل های مختلفی وجود دارد و می تواند به خوبی جوابگوی نیازهای مختلف باشد.

فرصت های کاری نصب دوربین مدار بسته

همچنین بعد از تکمیل مجله خبری دوربین مداربسته بینا‌های تئوری، وارد محیط کارگاه شده و زیر نظر اساتید متخصص به پیاده سازی مطالب آموزش داده شده می‌پردازید. در دوره آموزش نصب دوربین مداربسته پیرامون انتخاب پکیج های دوربین مداربسته متناسب با نیاز ها و شرایط صحبت خواهد شد. به طور کلی می توان دوربین های مداربسته و تجهیزات و وسایل مرتبط با آن را به صورت جداگانه تهیه نمود. اما معمولا این دوربین ها و تجهیزات متناسب با آن ها به صورت پکیج در بازار موجود است که استفاده از آن ها، به صرفه تر خواهد بود. دوربین های ip نوع دیگری از دوربین ها هستند که نحوه کار و نصب آن ها با دوربین های آنالوگ متفاوت است. به عنوان مثال ترسیم نقشه فارغ از این که قصد نصب چه نوع دوربینی را دارید باید انجام شود.

نکات مهم نصب دوربین مداربسته